Servis za profesionalce namijenjen glazbenicima

Top Liste AirPlay Monitoring


1played sustav je servis za Air Play monitoring radio i TV postaja. Predstavlja suvremeni alat za korisnike s kombinacijom algoritama za brzu obradu i modernim web korisničkim sučeljem za pregled i dohvaćanje podataka o emitiranju glazbene snimke. Sustav daje mogućnost kontrole i praćenja emitiranja izvođača i daje novu dimenziju i kvalitetu poslovanja s vašim klijentima.


Zašto odabrati 1playedSustav daje mogućnost kontrole i praćenja emitiranja izvođača na željenom području i daje novu dimenziju i kvalitetu poslovanju s vašim klijentima.


Sustav se koristi i u markentiške svrhe jer se u svakom trenutku može pratiti stanje emitiranja snimki svojih izvođača tj. klijenata i pravovremeno poduzimati potrebne korake.


Pregledni i u svakom trenutku dostupni podaci o emitiranju snimki mogu se pregledati s računala, ali i s modernih mobilnih uređaja te pružaju korisniku čvrsti temelj za poduzimanje daljnjih akcija za još bolju promociju svojih klijenata.


Svi podaci o vremenu emitiranja trajno se pohranjuju u bazu podataka. Korisnik od početka korištenja sustava može doći do bilo kojeg podatka i tako usporediti podatke o emitiranu iz prošlosti s onima trenutnima i dobiti bolju sliku napredovanja svojih klijenata.Cijeli sustav postavljen je na vlastitoj infrastrukturi servera koji su smješteni u data centru u Republici Hrvatskoj priključeni na brzi Internet stalnom konekcijom.


Sustav je u potpunosti vlastito rješenje što predstavlja odličnu platformu za brzu nadogradnju. Na taj način je moguće u potpunosti pokriti specifične korisnikove poslovne procese.


Dostupnost sustava, sigurnost podataka kao i njihova trajnost bitna su nam stavka, te je zbog toga osiguran i trajni backup u data centru u Njemačkoj. Ovakva postavka sustava s vlastitim serverima i backupom u Europi omogućavaju 99% dostupnost sustava kao i veliku brzinu rada i odziva.


Velika brzina sustava omogućava korisnicima da već nakon pola sata od emitiranja snimke u eteru dobiju rezultate unutar svojeg korisničkog računa.


 

 

Naši klijenti